Aquest és un espai per deixar anar idees (grans i petites) i poder combinar fotografia, disseny, il·lustració, direcció d’art i escriptura. 
Un fanzine és una publicació feta amb pocs mitjans i de tirada reduïda que pot tractar de diversos temes. Una manera de crear lliurement amb pocs recursos i sense restriccions de tercers. 
With Myself Project
Autores: Ada Segura, Ana Blanco, Ana Roussel, Anabanana, Anna Hartwig, Azucena Moya, Cristina Comaposada, Cristina Glies, Ella Healing, Jasmine Moodie & Esther Longden, Lita Guijarro, Luba Dalu, Mai Giménez, Maria Alzamora, Megan Wylie, Mireia Herruiz, Mònica Quintana, Noèlia Andrés, Pilar Villanueva, Ruvimbo Togara, Shreya Patel, Stephanie Jones, Teresa Casanovas, Tura, Alba Mas Soler
Idea original, direcció d'art i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès, Català i Castellà (Tots els textos estan en Anglès. Els que han estat escrits en un altra llengua, també tenen la versió original al cantó de la traducció).
Data: 2018
Format: A5
Pàgines: 45

Descripció: Una conversa a través de les arts sobre la masturbació vaginal i clítoral. Disciplines artístiques: il·lustració, dansa, poesia, fotografia i prosa. 
La paraula masturbació no és cap paraulota! És més, és un concepte preciós. L'educació sexual que rebem sovint s'oblida dels nostres estimats conys. De fet, tendeix a negar el nostre impuls i desig sexual. El nostre plaer no sempre té l'espai que es mereix. En comptes de mantenir les meravelles del nostre cos invisibles, hem d’explorar-les, gaudir-les i reclamar-les! Hem demanat a alguns artistes que treballin al voltant d’aquest tema. Aquest és el resultat.
A mar
Text: Ana Blanco, Teresa Casanovas, Azucena Momo, Marta López Raurell, Maria Alzamora
Disseny i il·lustració portada: Maria Alzamora
Idioma: Català i Castellà
Data: 2018
Format: A6 
Pàginas: 12

Descripció: Aquest és un exercici d’escriptura creativa. Un tema, cinc escriptors. Hi ha prosa i poesia, tots ells sobre diferents tipus d’amor.

Magranes
Poema: Azucena Momo
Il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Català
Data: 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Sensualitat del jardí.

Unapologetic
 Idea original, disseny i fotografia: Maria Alzamora 
Idioma: Anglès 
Data: 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Unapologetic és una crítica a la societat i una declaració d’intencions. 
Beautifly Irrelevant 
Text, il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès
Data: 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Les meves ideas sobre el nostre paper en el món i la nostra estimada irrellevància.

To let go
Text, il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès
Data: 2018
Format: A6 
Pàgines: 23

Descripció: Després d’un any molt dur, vaig deixar enrere la ciutat on vivia i la parella amb la qual vaig estar més de dos anys. En el moment que vaig fer aquest canvi de vida vaig anar de viatge una o dues setmanes. Durant aquest temps vaig haver de deixar anar moltes emocions, llocs i persones. Totes les il·lustracions del fanzine són d’aquest viatge. El text el vaig escriure un any després, quan tornava de visita a la meva antiga ciutat. En aquell aniversari encara tenia coses per deixar anar i aquest és el resultat.

Back to Top