Potser Edicions 
Potser Edicions és una "editorial" que he creat per deixar anar idees (grans i petites) i poder combinar fotografia, disseny, il·lustració, direcció d’art i escriptura. 
Això és un joc, un espai on deixar-se anar creativament i compartir-ho amb vosaltres. M'inspira la cultura del fanzine. Un fanzine és una publicació feta amb pocs mitjans i de tirada reduïda que pot tractar de diversos temes. Una manera de crear lliurement amb pocs recursos i sense restriccions d'altres. 
La motivació per començar aquest projecte prové d’un format específic. Utilitzant un A4 de tota la vida i plegant-lo dues vegades, aconseguim un preciós A6 amb molt a oferir. Senzill, barat i amb molt d’espai per a la creativitat. ​​​​​​​
La col·lecció A6
Unapologetic
 Idea original, disseny i fotografia: Maria Alzamora 
Idioma: Anglès 
Data: Març 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Unapologetic és una crítica a la societat i una declaració d’intencions. 
Magranes
Poema: Azucena Momo
Il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Català
Data: Desembre 2019 - Febrer 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Sensualitat del jardí.

Beautifly Irrelevant 
Text, il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès
Data: Febrer 2020
Format: A6 (A4 desplegat)

Descripció: Les meves ideas sobre el nostre paper en el món i la nostra estimada irrellevància.

Altres publicacions:
With Myself Project
Autores: Ada Segura, Ana Blanco, Ana Roussel, Anabanana, Anna Hartwig, Azucena Moya, Cristina Comaposada, Cristina Glies, Ella Healing, Jasmine Moodie & Esther Longden, Lita Guijarro, Luba Dalu, Mai Giménez, Maria Alzamora, Megan Wylie, Mireia Herruiz, Mònica Quintana, Noèlia Andrés, Pilar Villanueva, Ruvimbo Togara, Shreya Patel, Stephanie Jones, Teresa Casanovas, Tura, Alba Mas Soler
Idea original, direcció d'art i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès, Català i Castellà (Tots els textos estan en Anglès. Els que han estat escrits en un altra llengua, també tenen la versió original al cantó de la traducció).
Data: Maig 2018
Format: A5
Pàgines: 45

Descripció: Una conversa a través de les arts sobre la masturbació vaginal i clítoral. Disciplines artístiques: il·lustració, dansa, poesia, fotografia i prosa. 
La paraula masturbació no és cap paraulota! És més, és un concepte preciós. L'educació sexual que rebem sovint s'oblida dels nostres estimats conys. De fet, tendeix a negar el nostre impuls i desig sexual. El nostre plaer no sempre té l'espai que es mereix. En comptes de mantenir les meravelles del nostre cos invisibles, hem d’explorar-les, gaudir-les i reclamar-les! Hem demanat a alguns artistes que treballin al voltant d’aquest tema. Aquest és el resultat.
A mar
Text: Maria Alzamora, Ana Blanco, Teresa Casanovas, Azucena Momo, Marta López Raurell
Disseny i il·lustració portada: Maria Alzamora
Idioma: Català i Castellà
Data: Desembre 2018
Format: A6 
Pàginas: 12

Descripció: Aquest és un exercici d’escriptura creativa. Un tema, cinc escriptors. Hi ha prosa i poesia, tots ells sobre diferents tipus d’amor.

To let go
Text, il·lustració i disseny: Maria Alzamora
Idioma: Anglès
Data: Setembre 2018
Format: A6 
Pàgines: 23

Descripció: Després d’un any molt dur, vaig deixar enrere la ciutat on vivia i la parella amb la qual vaig estar més de dos anys. En el moment que vaig fer aquest canvi de vida vaig anar de viatge una o dues setmanes. Durant aquest temps vaig haver de deixar anar moltes emocions, llocs i persones. Totes les il·lustracions del fanzine són d’aquest viatge. El text el vaig escriure un any després, quan tornava de visita a la meva antiga ciutat. En aquell aniversari encara tenia coses per deixar anar i aquest és el resultat.

Back to Top